16 sept. 2012

What do you think?



Ce parere ai despre tine ? Ce crezi ca se invarte aici ? Nimic ... E goala lumea ba chiar pustie . Nu-i nimic cald , dar nici rece . Nu bate vantul ci sufla sa te alunge cat mai departe.
Esti departe rau de adevar , esti departe de a fi sincer , departe de a juca corect .
Nu-i un joc chiar nu e nimic nici macar ceva asemanator . E doar o viata. O fata in mijlocul ei . Cineva inconjurat si satul de atatea minciuni si adevaruri murdare . Voi chiar nu vedeti ca nu-i mai pasa de ceea ce spuneti, de ceea ce credeti ? Oare voi sunteti orbi ? Nu vedeti ca ea numai priveste in urma ? A pus stop in acel moment cand a inghitit o ultima minciuna.
S-a saturat pur si simplu sa priveasca in viitorul ei cu oarecare teama . A spus ca e de ajuns si ca trebuie sa facem ceva. Am facut. Am renuntat la trecut, dar de ce doare ? De ce nu ramane mut pur si simplu ? Mai e cineva sa creada ceva bun despre cineva total necunoscut? Mai e cineva sa dea o sansa pur si simplu chiar daca si-a format deja o parere? O parere proasta , suflata de alti in zbor la ureche ...
Tu ce crezi despre asta? Despre faptul ca poti distruge o viata fara sa iti pese ? Ai remuscari ? Ai constiinta? De ce nu putem trece mai departe pur si simplu si sa ne vedem fiecare de viata noastra. De ce nu putem lasa o persoana sa fie fericita asa cum vrea ? 
Las-o sa plece, lasa-o sa cada. Se va ridica si va zambi din nou . Tu ce crezi ca ea nu s-a mai vindecat odata ? Ba da si o mai poate face odata ... Si inca odata . Pana cand va crede ea ca e cazul sa se opreasca .
Fata aia care a fost odata probabil nu se va mai intoarce, dar spuneti mersi ca va-ti ales cu un camarad trecut prin viata ! Tu ce crezi despre tine ? Despre mine? Despre lume? Intai sa raspunzi gandestete bine , judecate si asigurate ca esti perfect inainte sa scoti o alta vorba fara sens !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu