8 mai 2013

Yeah. Right!

Nuuuu. Nu sunt suparata , ci dezamagita. Nu sunt enervata si usor iritata de nepasare . Nu imi place cand cineva se gadeste doar la el in timp ce tu faci totul. Defapt urasc indiferenta atunci cand eu arat cat de mult imi pasa oricat de nimic ar parea lucru ala . 
Urasc sa fiu cautata doar la nevoie apoi cand sunteti bine uitati sa spuneti buna . Dar eu sunt buna si va iert pentru ca numai am loc in suflet pentru inca o doza de ura. Tac , uit si ma relaxez pentru ca am o viata in fata fara ghinion. Iar soarele, el va rasari inevitabil pe strada mea . Atunci va urez succes pentru intrebarile ce se vor asterne inaintea voastra fara raspuns. Pentru ca eu nu am dreptate niciodata, dar totodata totul se intampla dupa cum spun eu .
Cum ar trebuii sa ma simt cand cineva ma intreaba "dar nu-i pasa nimanui de soarta ta? " Bine nu ? Eh chiar daca nu-i asa eu zambesc si sustin ca sunt independenta , dar defapt doar jumatate este adevarat. Aud tot mai multe scuze si tot mai multe motive ce nu isi au rostul. Eu pot sa ma deplasez in ziua mea libera sa fac ceva care nu aveam nevoie cand era mai usor sa intru pe internet si sa verific ca ce internetul are raspunsul la tot ce cautam noi . Dar nui asa . Doar ca mie nu mia fost lene si am facut tot ce mia stat in puteri , nu am expediat, nu m-am suparat decat atunci cand sunt intrebata de 15 ori de acelasi raspuns care l-am raspuns tot de atatea ori .
Dar ce conteaza . Nimeni nu vede sacrificile , dar e de ajuns sa gresesti odata si toata lumae va fii cu ochii pe tn .
In rest ... Nu vreau nimic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu