25 feb. 2013

Do you konw?

Stii ? Nu stii nimic ci doar te prefaci ... Dar mai stii ce stiu eu cumva? Ca poate voi pleca ... Satula de tot . Cu ochii in soare asa cum mai lasat tu de atatea ori... De atatea ori ! De ce am dementa de a repeta de aceleasi lucruri mereu? De ce cred in altu mai mult decat in propia intuitie... Tu mi-ai repetat ca vei pleca si cand o vei face vei fii prea bine pus sa te mai uiti inapoi. Ok . Si eu ce ar trebuie sa simt in momentele de genu ?
Ca sunt doar pentru uz temporar or what'?
Numai am voie sa refuz sau sa imi spun parerea, mie frica sa te ating sau sa te sarut.
Unde duc toate astea? Bun, daca nu stii pe mine ma schimba si nu in bine, nu ma face sa te iubesc poate din contra sa te urasc. 
Dar stii tu oara ca intr-o zi voi pleca? Iti mai pasa? Mai opri?
Pun pariu ca nu . Nu iti pasa , nu iti va pasa suficient cu adevarat. Tot ce te tine in loc e trecutul ala.  Nu iti mai pasa ca ma supar  sau ca plang sau ca nu sunt fericita. Nu imi pasa de lucrurile materiale, nu ma incanta o pereche de role mai mult prezenta ta. Dar de unde sa sti tu? Nu iti pasa, nu vrei sa auzi sau sa vezi .
Nu am nevoie de nimic in afara de liniste, de intelegere si sa numai fiu subestimata.
Inca am aceiasi putere ca intotdeauna... Poate  sa nu imi pese, sa uit , sa urasc, sa lovesc si sa ma razbun. So?:)) Cei de facut in cazul asta ? Sunt atatea de spus dar ce rost are toate aste? Le simt doar eu , le aud si le vad . Ma simt singura. Tu stii asta ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu