9 feb. 2013

Dependenta de bine...

Dependenta de bine sau mai bine zis de tine... Urasc sa fiu atacata pentru ca atac la randul meu. Si ce daca numai am tigari sau ca in curand se vor termina toate aste bune... Si ce daca! Dar incep sa ma foiesc ca un copil mic ce nu isi gaseste locul si incep sa ma oftic petru ca eu las de la mn si ma las cheala.  
Dependenta de iubirea ce ti-o port neconditionat. Dependenta de pielea ta de catifea. Dependenta de ochii tai verzui si de modul cum ma privesti si ma atingi.
Dependenta de cuvintele ce mi le soptesti la ureche cand dorm.Dependenta de tine in, intreg. Dependenta de ura ce ti-o port atunci cand imi arunci vorbe in fata, de lacrimile ce le vars undeva in noapte sau undeva intr-un ochi de fereastra.
Asa sunt eu. Ca un copil mic ce depinde de mama. Tu esti aerul care il respir, de ce ma condamni si ma judeci? Mai ales de ce ma compari?
Sunt dependenta de sunetele inimii tale. Stiai asta? Stiai ca nu pot sa adorm daca suntem certati? Daca nu ma saruti si nu imi  spui noapte buna si mai ales ca ma iubesti eu uit sa adorm? Cum poti pune capul tau frumos pe perna si cum poti inchide ochii fara sa ma vezi zambind?
Toata dragostea doar eu o port? Ma otravesti lent cu fiecare doza de genu. Imi colorezi viata in negru iar eu uit sa rad, sa ma bucur si mai ales sa visez. Sunt fericita atunci cand tu esti si trista atunci cand te vad abatut. As face orice sa schimb asta. Placa asta proasta ce ma face sa te urasc. Urasc gandul ce ma strabate noaptea. Urasc ca numai vorbesti cu mine... Urasc  ca ma faci sa ma simt rece si fara viata. Urasc ca te iubesc mai mult decat imi iubesc propia viata! Te urasc ca pari atat de perfect si eu ma simt atat de joasa.
Si totusi am ajuns sa fiu dependenta de tine. Lucrul care imi face bine sunt clipele, momentele alea cand tu esti cu adevarat alaturi de mine.
Stii imi e dor de momentele noastre... Alea cand radeam fara sa aiba vre-un sens, mie dor de tine . Sa ma iubesti asa cum te iubesc eu. Ca pe un suflet pereche...
Cand ai uitat sau ai incetat sa faci asta? Cand? Cand eu inca sunt dependenta de tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu