5 aug. 2013

Leave all the rest

Si lasa totul in urma ta ca si nimic nu ar mai fii . Lupta pentru clipa ta ca si cum ar fii ultima. Lasa nervi sa te cuprinda, lasa instinctul sa te ucida.
Se spune ca atunci cand actionam pe baza de instinct constiinta noastra numai exista, atunci ma intreb : daca cineva a , actionat toata viata pe baza de instinct asta inseamna ca nu a, avut si nu are constiinta? Poate ca da. Poate de aceea uni din noi nu au pareri de rau chiar daca a facut rau sau a facut lucruri anormale. Deci ipoteza este corecta nu ?
Bun. Si daca nu avem constinta cum suntem capabili sa avem sentimente? Inclusiv si ura . E un sentiment puternic si domina 90% din populatie? Deci? Care e raspunsul corect aici ?
Avem sau nu constiinta? Instinctul e o arma , pe care uni din noi o folosesc atunci cand nu e cazul. Si totusi are doua parti rele la fel ca toate cele. Te apara sau te doboara atunci cand nu stii cum sa il folosesti . Iubesti pentru ca esti iubit , ataci cand esti atacat, te apari cand esti lovit. Deci noi functionam pe baza de instinct. Constiinta e atunci cand te simti vinovat sau responsabil de ceva anume sau cineva anume . Si asta functioneaza doar daca simti asta, dar daca nu simti? Poti ataca si din instinct nu ? 
E o teorie complicata si o las pe urmatoarea pagina. Dau pagina si trec si la altceva.°
La faptul ca ma duc acasa...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu