18 sept. 2011

The dreams

Ora: 22:00             Mediu: ...


M-am oprit in loc... Nerecunoscand nimic din jurul meu. Tu? Imi spui ca va fi bine, dar nici nu banuiesti ca habar nam despre tot ceea ce imi vorbesti! 
Ma simt ca intr-un carusel care merge cu viteza luminii  si brusc imi aduc aminte de ceva spus in trecere "Viseaza la ceea ce vrei sa visezi , du-te acolo unde vrei sa mergi , fii ceea ce vrei sa fii , ai doar o viata pentru a face ceea ce vrei sa-ti propui . " ... O conceptie sau o regula a mea care mi-o impuneam inainte de toate... Acum ti-o spun tie... Cel ce imi citesti acest post. Viata e destul de scurta, drumul nu are final, dar are prea multe opriri bruste asa ca daca vrei sa faci ceva , hotarastete ce anume iti doresti si porneste la drum ...
Alta cale nu exista decat aceea a ezitari,neconstietizari sau purtari imature. Viitorul sta in mainile noastre nu in mainiile alcuiva, la fel ca siguranta propie. Avem vise, dar visele doar ne hranesc motivatia de a lupta cu realitate nu trebuie sa devenim dependenti de o relitate imaginara, construita in cele mai frumoase culori... Nu! O sa ne trezim la un moment dat si nu o sa stim ce s-a intamplat... O sa refuza sa credem categoric in adevarata realitate ... O sa ii credem pe toti niste inculti cand va incerca sa ne explice si sa ne spuna "Welcome in the real worlds"  .... Probabil inca si eu refuz sa cred ca asta chiar e lumea in care traim, dar eu m-am obisnuit si m-am invatat sa fiu intre cele doua lumi... Visele devin realitate, dar trebuie sa vezi cu ochii tai daca se poate :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu